Amit eddig csak sejteni lehetett, azt az eheti HVG feltárta. A Normafa beruházás sem más, mint fideszes érdekeltségek magánbiznisze. Az történt, hogy kiderült: Gattyán György pornómilliárdos és a hírek szerint jobboldalhoz bekötött Kenyeres Sándor, Mamut-alapító pénzember jókorát szakíthat, ha a nagy Normafa lenyúlás megvalósul. Mi is a projekt lényege? A fideszesek szerint az, hogy szép „rend” legyen és az iskolások síeljenek. De most nagyon úgy néz ki, hogy a közpénzekből előállított infrastruktúra válogatott nehézfiúkat juttatna busás pluszbevételhez.

2908_milliardos1.jpgfotó: jozanparaszt.hu

A Normafánál is kristálytisztán látszik, ami az egész országban folyik. A köz pénzén építenek valamit, aminek a hasznát a cimborák élvezik, vagyis a Ti adóforintjaitokat használják fel a saját extrás boldogulásukra, kihagyva belőle mindenki mást.

Nyilván sokan már meg sem lepődtök ezen. Jó ideje cipeljük magunkkal ezt a társaságot. Tele van velük az ország. Ahogy például a korrupt zuglói polgármester, Papcsák Ferenc sem magányos szerencselovag, úgy a Normafába tönkretételéből hasznot húzók sem azok. Ők mantrázzák a NER-es jelzőket, de csak a saját érdekeik irányítják őket. A fő alapvetésük, minden mozgatórugójuk az, hogy ők jól járjanak nagyon jól. Az ország és a benne lakók sorsa már nem is másodlagos szempont, hanem egyszerűen fel sem merül célként.

A cinizmus csúcsa, hogy a Nagy Normafa Lenyúlást úgy tálalják a közvélemény felé, hogy „térrendezés”, „megújítás” és hogy az a céljuk, hogy a gyerekek síelhessenek. Miközben fikarcnyit sem érdekli őket az ember, sem a kicsi sem a nagy, egyszerűen átlépnek rajtunk és a természeten is, nekik semmit nem jelent ez az egész.

Normafát nem hagyjuk magára, de az országot sem. Elég a kormányokon átívelő korrupcióból, hazudozásból és lopásból! Elég az egész társaságból!

A bejegyzés trackback címe:

https://szelbernadett.blog.hu/api/trackback/id/tr265562619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kopó 2013.10.12. 00:12:43

Semmi konkrétum ellenben sok vádaskodás, ráadásul úgy tálalod, mintha pornóból meggazdagodni az minimum a bérgyilkoshálózat üzemeltetésével lenne egyenértékű.
Gusztustalan, legrosszabb kommunista agitátorokat idézi.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok fideszes, sem jobbikos (azok amúgy is biztos együtt hörögnének a "pornómilliárdosra"), mielőtt még azt hozná elő valaki.

l ember 2013.10.12. 02:16:59

legalább egy link az eredeti cikkre...

farcsika67 2013.10.12. 08:06:48

bizony elég, de amíg az ellenzék azon tépelődik, kell -e gyurcsány vagy nem, addig semmi veszély nem fenyegeti a hatalmukat. és ez sajna nem is fog változni

Csutakanno 2013.10.12. 08:56:40

farcsika67: tökéletesen igazad van! Sőt, hozzáteszem, hogy Gyurcsány nagyon sok embernek kell. A legőszintébb és leghitelesebb politikusok egyike, ami persze, hogy sokaknak nem tetszik, mert mellette nem játszhatják kisded játékaikat. Amíg elvbarátai és az önmagukat demokratikusnak nevező pártok kivetik maguk közül, felmerül bennem a kérdés, hogy ők vajon mennyire gondolják komolyan, hogy önös érdekeiket a háttérbe szorítva az ország és polgárai érdekében kívánnak tevékenykedni. Inkább folytatják Gyurcsánnyal szemben a FIDESZ által - vezére jól felfogott érdekében - megindított karaktergyilkossági játékot. Amíg önző politikusaink nem változtatnak a magatartásukon, valóban elég reménytelennek tűnik itt bármiféle változást vizionálni.

Lajosforras 2013.10.12. 15:46:47

istenem, azok a szent szocik...! a züldbárókat, kókát, oszkót, 4.5 mrd/km autópályát, ppp beruházásokat, hunvaldot, szabadi bélát olyan könnyen felejtitek el, mintha sose történt volna meg. semmivel nem vagytok jobbak. egy centivel se.

l ember 2013.10.20. 16:41:23

Ja, és hol van szó az árpádsávosok mutyijaról, amivel kisemmizték pl. a morva Szvatoplukot? Ne is tagadja, Pelikán, egy banda maguk mind!

bopat 2013.10.27. 21:27:48

Miért kell azonnal ennyire negatív lenni? Van bizonyíték?
Miért kell azonnal politizálni?